Нашите Клиенти

 Начало / Клиенти

Туроператори

12 Травел

http://www.12travel.eu/ 

Туристическа агенция 12 Travel LTD e бутикова агенция ,създадена от група млади специалисти с богат опит в организирането на групови и индивидуални туристически пътувания .

виж още...

Luxutour

http://luxutour.com/ 

Млади, можещи и уверени в себе си представители на поколение, което вярва, че може да се прави успешен бизнес в България. Имаме амбицията да направим Luxutour една от водещите туристически фирми на пазара.

виж още...

АБВ Травелс

http://abvtravels.bg/ 

Туристическа агенция “АБВ ТРАВЕЛС” ЕООД е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина. Фирмата предлага богати и разнообразни продукти, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности.

виж още...

АЯ Травел

 

АЯ Травел ООД е туристическа компания, създадена през 2007 година и базирана в собствен офис в централната част на гр. Варна с Удостоверение за туроператор и турагент № РК-01-05967

виж още...

Абакс

http://www.abax.bg/ 

Абакс е лицензиран български туроператор и е на българския пазар от 2008 година. Фирмата предлага продуктите си, чрез своите партньори – турагенти. Основната й дестинация е Италия, до която предлага организирани екскурзии и почивки, но включва и други европейски държави.

виж още...

Алексанър Турс

http://alexandertour.com/ 

АЛЕКСАНДЪР ТУР КЪМПАНИ ООД, регистриран туроператор и туристически агент, съществуващ на българския пазар от 1991г. Вече повече от ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ние от АЛЕКСАНДЪР ТУР предлагаме опит, партньорство и качество при организирането на Вашето пътуване или посрещане на Вашите гости – обслужване, на което можете да се доверите.

виж още...

Ариес Холидейз ЕООД

http://ariesholidays.com/ 

АРИЕС ХОЛИДЕЙЗ ЕООД е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент

виж още...

Атика Холидейс

http://atikaholidays.com/ 

Атика Холидейс е лицензиран туроператор и турагент, утвърден на българския пазар. Фирмата организира индивидуални и групови почивки, екскурзии както до традиционни, така и до екзотични дестинации, мероприятия като конгреси, семинари и изложения, както и корпоративни мероприятия.

виж още...

Бета Турс

http://www.betatours.bg 

"Бета Турс БГ" ООД - БЕТА ТУРС е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № 05596. Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 1790413150000500638 на ЗАД „Армеец”.

виж още...

Валенти 7

http://www.valenti7.com/ 

Валенти 7 е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент.

виж още...

Вия Травел

http://www.viyatravel.bg 

Началото е поставено през 2003г. в град Бурса, Турция. Фирмата отваря врати като туристическа агенция. През 2004г. отваря офис Истанбул, които по настоящем е главният ни офис в Турция, и започва туроператорска дейност като В2В оператор.

виж още...

Глоб Травел

http://www.globetravel-bg.com/ 

Глоб трейд e лицензиран туроператор, който под марката "Globe Travel" се е специализирал както в индивидуалните, така и в организираните почивки до различни дестинации.

виж още...

Глобал Травел

http://globaltravel.bg/ 

Глобал Травел БГ е лицензиран туроператор и турагент, утвърден на българския пазар. Фирмата организира индивидуални и групови почивки, екскурзии както до традиционни, така и до екзотични дестинации, мероприятия като конгреси, семинари и изложения, както и корпоративни мероприятия.

виж още...

Дари Травел

http://darytravel.com/ 

Дари Травел е лицензиран туроператор, утвърден на българския пазар с качествени услуги и достъпни цени. Фирмата организира екскурзии и почивки както до екзотични, така и до традиционни европейски дестинации. Предлага автобусни и самолетни билети до най-отдалечените точки на света.

виж още...

Дива Холидейз

http://www.divaholidays-bg.com/ 

Дива Холидейз e лицензиран туроператор и турагент, специализиран както в индивидуалните, така и в организираните почивки до различни дестинации в България и Чужбина.

виж още...

Евелин Р

https://evelinr.com/ 

От името на целия колектив на ЕVELIN R гр.Бургас искаме да Ви благодарим, че избрахте нашата фирма за Вашето пътуване и да Ви пожелаем много емоции и незабравими мигове!

виж още...

Екзотик Холидей

Очаквайте скоро 

Екзотик Холидей е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент. Фирмата започва своята дейност през 2010г. Туристическите продукти на ТА Екзотик Холидей са съсредоточени в няколко основни направления.

виж още...

Интервали Травел

http://intervalitravel.com/ 

Интервали травел е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент. Фирмата започва своята дейност през 2016г.

виж още...

Крис Еър

http://chrissair.bg/ 

рис Еър ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK-01-6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш.

виж още...

Лидия Турс

http://lidiatours.com 

Фирмата е основана през 1992 г. като едноличен търговец, а от 2002 г. е регистрирана като дружество с ограничена отговорност. Днес Лидия Турс се нарежда в топ 10 на туристическите агенции в България.

виж още...

Лилия Травел

http://www.liliatravelbg.com/ 

Лилия Травел ЕООД е лицензиран туроператор и турагент, притежаващ лиценз № РК-01-6342 издаден от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма на Р. България.

виж още...

ММ Травел

http://mmtravel.bg/za-nas-m18.html 

ММ Травел е портал за Евтиини самолетни билети за резервации онлайн 24/7 или на телефони 029803505, 070010756.

виж още...

Марбро Турс

https://www.marbrotours.bg/ 

Марбро Турс е действаща фирма с туроператорски и турагентски лиценз от 1990г. Специализирана е в екскурзии и почивки до екзотични дестинации, като основната дестинация, която фирмата предлага е Дубай.

виж още...

Мед тур

http://holiday.medtourbg.com/ 

Медтур е бързоразвиваща се туристическа агенция, която Ви предлага винаги интересни и атрактивни предложения. Независимо дали става въпрос за вашата почивка, уикенд или специален повод в Медтур сме готови да организираме вашето пътуване по най-добрият начин.

виж още...

Метро туризъм

http://metrotourism.bg/ 

Метро туризм е действаща фирма с туроператорски и турагентски лиценз. Специализирана е в екскурзии и почивки до Турция и екзотични дестинации,

виж още...

Никона Травел

http://nikona.bg/ 

Никона Травел е една от първите създадени лицензирани туроператорски и турагентски фирми в България, която е специализирана в екскурзии и почивки до екзотични дестинации.

виж още...

Ню Сън Травел

http://www.newsun.bg/ 

Фирма НЮ СЪН ТРАВЕЛ ООД е лицензиран туроператор и туристически агент с Удостоверение за регистрация РК-01-7052 издадено от Министреството на Икономиката, Енергетиката и Туризма на Република България

виж още...

Посейдон Холидейс

https://www.poseidonholidays.com/ 

Най-изгодни оферти за екзотични почивки, екзотични екскурзии, пътешествия, луксозни почивки, сватбени пътешествия, меден месец, самолетни

виж още...

Принцес Турс

http://www.princesstours.bg/ 

Принцес Турс е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент

виж още...

Сибея Травел

http://www.sibeatravel.bg/ 

Кои сме ние?! Всичко започна с една идея, допълнена с дългогодишния ни опит в сферата на туризма и желанието да Ви предложим персонализирана услуга, която да превърне Вашите идеи за пътуване в незабравимо изживяване!

виж още...

Сърнела Травел

http://sarnela.com/ 

Да, Сърнела е една от първите туристически агенции в България, но по-важното е как нашия екип всекидневно успява да се грижи за Теб - нашият клиент. - See more at: http://sarnela.com/about/#sthash.xfShay4X.dpuf

виж още...

Травел Холидейс

http://www.travel-holidays.net 

Туристическа агенция Травел Холидейс е създадена през 2005 година с много любов и функционира без прекъсване и до днес като лицензиран туроператор, турагент и IATA агент за самолетни билети.

виж още...

Травел спот

 

Travel Spot е част от голям международен проект, чиято основна цел е да популяризира загадъчния и живописен остров Лимнос (Гърция), като една привлекателна дестинация за българския турист.

виж още...

Ученически отдих и спорт ЕАД

 

„Ученически отдих и спорт” ЕАД има изградени регионални структури /Регионални звена/ във всички областни градове на страната, като по този начин съумява да организира чрез различни форми детския и ученически отдих, свързан с развлекателна, опознавателна и образователна насоченост.

виж още...

Хепи Холидей

http://happyholiday-bg.com 

Хепи Холидей лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент.

виж още...

Хермес Холидейс

https://hermesholidays.com/ 

Фирмата Хермес Холидейс ,основана през 2007г. разполага с туроператорски и турагентски лиценз. Тя е тясно специализирана в индивидуалните пътувания, както и екзотичните екскурзии и почивки. Хермес Холидейс се интересува от Вашето мнение и отзиви и високо ги цени.

виж още...
Цялостно On-line софтуерно решение за Туроператори, Турагенти и Хотели!