B2B (турагентски модул)

Модула е предазначен за ТО мениджмънт софтуер

B2B (турагентски модул)

С този модул туроператора значително увеличава продажбите и автоматизира работния процес. Партньори (турагенти и туроператори) 24/7 могат да проверяват налични оферти, сами да генерират резервациите, да принтират или изпрашат документите на клиентите без намеса на туроператора. По този начин туроператора ще избегне излишните разговори или имейли кореспонденции, ще намали времето за генериране на резервация. B2B (турагентски модул) ще улесни и партньорите по бързо и лесно да генерират резервации и на момента да предоставят документите на клиентите.

Модула е предазначен за ТО мениджмънт софтуер

ЦЕНОВА ОФЕРТА

2 500 лева  (без ДДС) 
Посочената цена се заплаща еднократно  


Цената включва:          
   150 профила за достъп към B2B;
   1 часа обучение
(онлайн);

Параметри

Оферти
Партньори (турагенти и туроператори) 24/7 могат да проверяват налични оферти, ранни записания, промоции и стопове. Автоматично да генерират оферта за своите клиенти от B2B и да ги изпратят от свое име.

Резервации
От B2B (турагентски модул) може да се генерират резервации 24/7. При резервация софтуера автоматично генерира договор с клиент, резервационни бланки. Може веднага да се принтират или изпратят на клиентите.

Плащания  
В зависимост от начина на работа на туроператора, партньорите може да избират дебитни и кредитни карти, банков превод, EasyPay, Paysera, плащане в брой в офиса.

Документи по резервацията
Може да принтира всички документи по резервациите или да ги изпрати по имейл от името на агнета директно на клиента от профила си. Договор с клиент, резервационни бланки, ваучер за пакета, ваучер за вътрешни турове, Фактури, кредитни известия и други прикачени от туроператора документи.

Бонусни програми
Ако туроператора има бонусна програма партньора ще  може да вижда всички бонусни кампании, какви бонуси има и как може да ги усвои.

Прикачване на документи в b2b
Партньора ако желае вместо да изпрати по имейл документи като фактура за комисионна, подписан договор с клиент и др, може да ги прикачи към резервацията и софтуера с имейл уведомява туроператора че има прикачен документ от партньора.