Блог

Полезна и актуална информация

Специализиран софтуер за туристически фирми.

Специализиран софтуер за туристически фирми.

Специализиран софтуер за туристически фирми.

Софтуера е уеб базиран и дава възможност на туроператори и турагенти да оптимизират своята дейност. На едно място 24/7 не зависимо къде се намират да може да контролират и управлява бизнеса си.

Бързо и лесни създаване оферти за всички видове услуги екскурзии, почивки, обиколни програми, оферти за хотелско настаняване, оферти за допълнителни услуги и вътрешни турове.

Да генерират резервации по предварително качени оферти за екскурзии почивки и хотели. Също така резервации без оферти, този тип резервации са резервации който се правят на момента за екскурзии, почивки, обиколни програми, хотели, допълнителни услуги, вътрешни турове, застраховки, самолетни билети и фирмени мероприятия.

За направените резервации да проследява плащания, да издава фактури, кредитни известия, протокол за комисионна и самолетен билет. Съобразен с всички законови промени по закона за защита на личните данни, закона за защита на потребителите и закона за туризма да издава всички нужни документи по резервациите.

В софтуера може да се създават профили на клиенти, фирми партньори и да се съхраняват като база данни.

За да може туроператора и турагента да има пълен контрол над дейността си софтуера генерира подробни справки и списъци за направените резервации.

2019г. в софтуера бяха направени промени и преработени модули за да може да отговаря на изискания на НАП по Наредба 18. Другата промяна беше направена свързано с  Европейка директива защита на личните данни GDPR.

crs.bg