Блог

Полезна и актуална информация

ТО-ТА ОФИС версия 11.1 СУПТО по Наредба Н-18 Номер от списъка на НАП - 781

ТО-ТА ОФИС версия 11.1 СУПТО по Наредба Н-18 Номер от списъка на НАП - 781

Софтуер за туроператори и турагенти
ТО-ТА ОФИС версия 11.1 СУПТО по Наредба Н-18
Номер от списъка на НАП - 781
Над 60 туристически фирми работят със софтуера на ЦРС България.

Софтуерът е уеб базиран и дава възможност на туроператори и турагенти да оптимизират своята дейност, както и да могат да контролират и управляват бизнеса си от едно място - 24/7, независимо къде се намират.
• Бързо и лесно създаване на оферти за всички видове услуги: екскурзии, почивки, обиколни програми, оферти за хотелско настаняване, оферти за допълнителни услуги и вътрешни турове.
• Генериране на резервации по предварително качени оферти за екскурзии, почивки и хотели и резервации без оферти - правят се на момента за екскурзии, почивки, обиколни програми, хотели, допълнителни услуги, вътрешни турове, застраховки, самолетни билети и фирмени мероприятия.
• Възможност за проследяване на плащания, за издаване на фактури, кредитни известия, протоколи за прихващане на комисионна, протоколи за самолетни билети.
• Създаване на профили на клиенти, фирми партньори и съхраняването им като база данни.
За да могат туроператорът и/или турагентът да имат пълен контрол над дейността си, софтуерът генерира подробни справки и списъци за направените резервации.
През 2019 г. в софтуера бяха направени съответните промени и пререработка на модули, за да може да отговаря на изисканията на НАП свързани с Наредба Н-18. Бяха направени и промени, свързани с Европейска директива за защита на личните данни по GDPR.
https://crs.bg/index.php?