Блог

Полезна и актуална информация

Създаване на чужда оферта с екселска таблица.

Създаване на чужда оферта с екселска таблица.

Създаване на чужда оферта с екселска таблица.

 

Импортирането на Excel таблица в софтуера позволява бързо създаване на чужда оферта или обновяване на цени по вече създадена оферта. Създадените по този начин оферти се визуализират в сайта и позволяват онлайн резервации, които се регистрират в софтуера като резервация без оферта. Всичко това се случва само с 3 стъпки:

1 Попълвате Excel таблица по предварително зададен шаблон
2 Импортирате попълнената таблица в софтуера със специално създаден модул.Ю
3 След импортиране на таблицата се създава нова оферта в софтуера или се обновяват цените към вече създадена оферта. В първия случай, когато се създава изцяло нова оферта е необходимо да допълните нужната информация, която не се качва с шаблона на Excel таблица:

  • Галерия за хотела и програмата
  • Инфо за хотелите
  • Друга нужна информация

Във втория случай, когато само обновявате цени към вече създадена оферта, не е необходимо допълване на информация по офертата, тъй като вече въведената информация (описание, инфо за хотелите, условия, снимки и т.н.) се запазва.

 

Как се създава оферта с Excel таблица - шаблон

Използването на Excel таблица – шаблон, позволява създаване на оферти само  за екскурзии и почивки, а обиколните програми се създават ръчно както досега. Всяка оферта, създадена с импорт допуска въвеждане на цени на N брой хотели, като е препоръчително всеки хотел да се импортира с отделен шаблон, с оглед на по-лесна редакция на цените. В случай, че желаете може да импортирате всички хотели по програмата, чрез един шаблон.

За повече информация

info@crs.bg

0878308015