Блог

Полезна и актуална информация

Ново по софтуера на ЦРС България

Ново по софтуера на ЦРС България

Здравейте,

Всички преминаваме през труден период, но за наша радост всичко което има начало има и край. Ние от екипа на ЦРС България знаем че края на пандемията е близо. Но след пандемията ще е трудно, ще има временен застой докато се успокоят хората. С цел да улесним Вашата работа ние работим върху новата версия на софтуера. Новата версия ще бъде безплатна  за всички наши клиенти.

Какви подобрения са направени в софтуера.

1 Оптимизирана е скоростта на софтуера

2 Нови функционалности.

 • Без да напускате софтуера си можете да търсите, сравнявате и правите резервации за всички оферти на туроператори работещи със  софтуера на ЦРС България.
 • Да следите плащания от клиенти и към партньори за тези резервации.
 • Да принтирате или изпратите по имейл всички документи по резервациите.
 • Ако имате партньори с който работите ТО и ТО, софтуера ще генерира всички документи по резервациите за клиенти от Ваше име.

3 Ново по търсачката за търсене на оферти

Новата търсача е организирана по начин който Ви пести време и ви улеснява при търсене на оферти.  При търсене всеки следващ критерии се съобразява с предишния. По този начин ще виждате само оферти който Ви интересуват.

 • Можете да търсите собствени или оферти на други туроператори. Търсачката дава възможност да търсите за конкретна дестинация или вид оферта от един туроператор или всички който ги има в базата.
 • Да сравнявате конкретни оферти.
 • При избор на брой туристи софтуера ще изведе резултати за кой държави, дестинации, програми и хотели има възможност за настаняване на избраните туристи.
 • Търсене на оферти по бюджет
 • Търсене  по конкретна дата, тази опция дава възможност за търсене на оферти по конкретни дати който желае клиента.

 

4 Поради възможността за правене на резервации в софтуера на други туроператори сме преподредили информацията.

 • Списък резервации.  Оставили сме информацията която Ви интересува за конкретната резервация. Подробната информация е прехвърлена в самата резервация.
 • Конкретна  резервация. Информацията е оптимизирана и преподредена.
 • Плащания и документи е организирано всяка страна ТО, ТА или ТО и ТО да вижда информацията която го интересува.

 

Към момента софтуера се тества, след приключване на тестовете 10 дена,  ще Ви информираме и обновим Вашия версия.

Важно: Имайки в предвид ситуацията с цел създаване на допълнителни услуги за Вашите клиенти. Разработваме модул в който хотелиери ще могат да качват или създават връзки с XML за своите оферти. По този начин в софтуера Вие ще имате оферти за конкретни хотели. Начина на работа , условията и плащания Вие сами може да се договорите. Ние предоставяме само услугата.

Първоначално планираме услугата да за почне с Български хотели и по етапно Гръцки, турски, сръбски и македонски хотели. Качените оферти ще се виждат в софтуера и Вие ще можете да генерирате резервации от софтуера и да се разплащате директно с хотелите. В момента преговаряме с провайдери за хотели по цял свят, очакваме скоро да Ви предложим и тази услуга.

Пожелаваме  Ви  здраве и не губете надежда. И това ще мине.

Екипа на ЦРС България.